Молитва на здийснення бажання

Все о религии и вере - "молитва на здийснення бажання" с подробным описанием и фотографиями.

Як читається молитва на виконання бажання?

Однією з наиболее затребуваних і популярних молитов є молитва на виконання бажання. Її вимовляють в храмі, дивлячись на святий лик, будинки, перед сном, в робочих перервах і під час подорожей, в будь-який момент життя кожен може звернутися до Бога зі своїм проханням. Багато хто не усвідомлює того, що моляться і тим самим просять у Всевишнього бажаного, інші обдумано проводять цей ритуал. Але головне полягає в тому, що молитва на виконання бажання завжди діє, але за однієї умови: ваші прагнення повинні бути безгрішними.

Часом якась мрія чи мета знайти щось, досягти чогось з`їдає нас зсередини. Нерідко люди бувають загнані в кут тим, що не бачать шляхів до вирішення проблем, які приведуть їх до здійснення того, чого вони хочуть. У такій ситуації допомогти може молитва на виконання бажання, яка проста і доступна кожному з нас. Бажано, щоб звернення до Господа відбувалося за всіма правилами, проте прохання може бути виголошена і вдома, і в іншій обстановці, головне – щиро, від усього серця.

Правила полягають в наступному: з різними проханнями найчастіше люди звертаються до Св. Миколи Угодника, Чудотворцю, чий образ присутній у кожному православному храмі. Рідше волають до Мученику Трифону або до Казанської Божої Матері. Коли читається молитва на виконання бажання, ніщо навколо не повинно відволікати вас, ви повинні бути повністю зосереджені на своєму проханні і звернені до святого лику. У словах, звернених до ікони, обов`язково вкажіть на те, що Святий Миколай Угодник при житті не відмовляв стражденним, і навіть після неї надавав допомогу нужденним. Не забувайте також, що на все воля Господа, тому вимагати якнайшвидшого здійснення бажаного не варто.

Як свідчить християнство, особливою силою також володіють ангели. Саме до них можна звернутися зі своїм проханням, бажаючи її якнайшвидшого здійснення. Як і молитва до Бога на виконання бажання, прохання до ангелів повинна бути щирою, безкорисливої і не мати поганих намірів. Бажано, щоб це звернення вимовлялося перед сном, коли навколо тихо і вам ніхто не заважає.

Для того щоб посилити молитву, також можна провести релігійний обряд, який наблизить до вас бажане. Для цього придбайте 7 ікон:

  • Ікону «Всім Святим»;
  • Миколи Чудотворця;
  • Казанської Божої Матері;
  • Ікону Спасителя;
  • Серафима Саровського;
  • Богородиця «Розрада»;
  • ікону, що відповідає вашому імені.

Зробіть 7 записок з викладеним там бажанням, прикріпіть їх воском до кожного Святому лику і розставте ікони на столі, застелена білою скатертиною. Тепер перед кожною іконою запаліть свічку, і поки остання не згорить, просіть у Бога того, чого хочете.

Існують і в інших релігіях молитви, які допомагають здійснити свої мрії, наприклад, в ісламі. Як говорить Коран, Аллах любить, коли його люди поклоняються йому, і в такому випадку готовий на здійснення всіх їхніх прохань. Головне – вибрати правильний час для звернення до нього. Так, в першу ніч на п`ятницю місяця Раджаб, усіма, хто підтримує цю східну релігію, вимовляється молитва на виконання бажання. Мусульманська традиція також говорить, що за день до звернення до Аллаха необхідно дотримуватися строгий пост. Саму молитву необхідно вимовити 70 разів.

Як читається молитва на виконання бажання?

Однією з наиболее затребуваних і популярних молитов є молитва на виконання бажання. Її вимовляють в храмі, дивлячись на святий лик, вдома, перед сном, в робочих перервах і під час подорожей, в будь-який момент життя кожен може звернутися до Бога зі своїм проханням. Багато хто не усвідомлюють того, що моляться і тим самим просять у Всевишнього бажаного, інші обдумано проводять цей ритуал. Але головне полягає в тому, що молитва на виконання бажання завжди діє, але за однієї умови: ваші прагнення повинні бути безгрішними.

Часом якась мрія чи мета знайти щось, досягти чогось з’їдає нас зсередини. Нерідко люди бувають загнані в кут тим, що не бачать шляхів до вирішення проблем, які приведуть їх до здійснення того, чого вони хочуть. У такій ситуації допомогти може молитва на виконання бажання, яка проста і доступна кожному з нас. Бажано, щоб звернення до Господа відбувалося за всіма правилами, проте прохання може бути виголошена і вдома, і в іншій обстановці, головне – щиро, від усього серця.

Правила полягають в наступному: з різними проханнями найчастіше люди звертаються до Св. Миколи Угодника, Чудотворцю, чий образ присутній у кожному православному храмі. Рідше волають до Мученику Трифону або до Казанської Божої Матері. Коли читається молитва на виконання бажання, ніщо навколо не повинно відволікати вас, ви повинні бути повністю зосереджені на своєму проханні і звернені до святого лику. У словах, звернених до ікони, обов’язково вкажіть на те, що Святий Миколай Угодник за життя не відмовляв стражденним, і навіть після неї надавав допомогу нужденним. Не забувайте також, що на все воля Господа, тому вимагати якнайшвидшого здійснення бажаного не варто.

Як свідчить християнство, особливою силою також володіють ангели. Саме до них можна звернутися зі своїм проханням, бажаючи її якнайшвидшого здійснення. Як і молитва Богу на виконання бажання, прохання до ангелів повинна бути щирою, безкорисливої і не мати поганих намірів. Бажано, щоб це звернення вимовлялося перед сном, коли навколо тихо і вам ніхто не заважає.

Для того щоб посилити молитву, також можна провести релігійний обряд, який наблизить до вас бажане. Для цього придбайте 7 ікон:

  • Ікону «Всім Святим» ;
  • Миколи Чудотворца;
  • Казанської Божої Матері

Зробіть 7 записок з викладеним там бажанням, прикріпіть їх воском до кожного Святому лику і розставте ікони на столі, устеленою білою скатертиною. Тепер перед кожною іконою запаліть свічку, і поки остання не згорить, просіть у Бога того, чого хочете.

Існують і в інших релігіях молитви, які допомагають здійснити свої мрії, наприклад, в ісламі. Як говорить Коран, Аллах любить, коли його люди поклоняються йому, і в такому випадку готовий на здійснення всіх їхніх прохань. Головне – вибрати правильний час для звертання до нього. Так, в першу ніч на п’ятницю місяця Раджаб, усіма, хто підтримує цю східну релігію, вимовляється молитва на виконання бажання. Мусульманська традиція також свідчить, що за день до звернення до Аллаха необхідно дотримуватися строгий пост. Саму молитву необхідно вимовити 70 разів.

Сильна молитва на виконання бажання. Мусульманські і православні молитви для здійснення мрій

Чи є в нашому світі хоч одна людина, якій би не приходили в голову думки про чарівну паличку і інших засобах досягнення неймовірних цілей? Швидше за все, таких не знайдеться. Нічого тут не поробиш. Життя так влаштоване, що отримати бажане практично завжди неможливо. Лише зрідка на кожного обертає свій погляд удача. Ми з нетерпінням чекаємо цього благословенного моменту. До речі, наблизити його цілком може молитва на виконання бажання. Чи не чули? Давайте розберемося.

Що таке молитви на виконання бажання?

Сильні люди, як кажуть, перешкод не відають. З таким твердженням можна, звичайно, сперечатися. Однак не варто. Краще до нього придивитися уважніше. У чому його сенс? Мова, як з`ясовується, йде про те, що існують на нашій Землі особистості, здатні втілити задумане, незалежно від обставин. У чому їхня сила? Кажуть, що їм допомагають Понад. Може і так. З іншого боку, вони й самі не пасуть задніх. Вірять ці люди в те, що задумане не може не трапитися. Адже воно справедливо і красиво (або ще якимись якостями володіє хорошими), так хто ж йому перешкоджати стане? Так ось, в цих міркуваннях головне слово – «вірять». Навіть деякі фахівці наукові дослідження проводили. З`ясовується, що людина може все, але за однієї умови. Він повинен бути впевнений в тому, що здатний це зробити (отримати). Мабуть, без осмислення цього феномена не обійтися, якщо єдиним способом боротьби з життєвими перешкодами для вас є молитва на виконання бажання. Адже це, по суті, звернення до того, кого помацати не можна, послуги оплатити грошима теж. А як же вести бесіду, що не віруючи в його існування? Вже краще тоді кави випити. Ефект буде таким же, зате відчуття – не настільки безглуздим.

Ще трохи про віру

Більшість джерел, в яких розглядається молитва на виконання бажання, сходяться на тому, що застосовувати її слід в «особливому стані». Вони його по-різному розуміють і називають. Ми термінами науковими козиряти не станемо. А скажімо просто: молитви на виконання бажання (сильні тим більше) в суєті читати не варто. Вони вимагають певної роботи. Як, наприклад, підготовка до іспиту або контрольної. Скільки вночі не дивись в підручники, а кількох годин не вистачить, незалежно від талантів і здібностей. Матеріал необхідно осмислити і «по поличках» розподілити. Те ж і з бажаннями нашими. Адже вони народжуються в голові постійно. Важливі і одномоментні упереміж. Все виконувати не те що не варто, а навіть небезпечно. Приміром, у кого в голові не мигтіли чорні думки з приводу справедливості існування цілком конкретної людини, сильно вже насолив? Так що, і це бажання повинно бути неодмінно виконано? Наука каже, що труднощі віри є своєрідним захисним механізмом. Ми б давно вже один одного своїми думками-бажаннями знищили, при його відсутності. У той же час, без неї ніяк не вийде.

Про те, як читати

Перш ніж перейдемо до практики, давайте поміркуємо про настрої і артикуляції. Молитва на виконання бажання – це текст. Зрозуміло, що його потрібно вимовити. Тут думки фахівців і, так би мовити, любителів розходяться. Одні впевнені в тому, що читати потрібно обов`язково вголос. Інші доводять неважливості даного тонкого моменту. Адже розмова ми ведемо з нематеріальним істотою. Він і думки прочитати цілком в змозі, стверджують вони. Знаєте, можна швидко примирити опонентів. Справа в тому, що подібний спір абсолютно абсурдний. Адже це ваша особиста молитва. Вона заснована на існуючому світогляді. Отже, тільки від вас залежить, як саме її читати. Хоч хором співайте. Важливо мати впевненість у своїй правоті. Вона-то і підживлює додатково ту силу, що буде виконувати бажання. Інший момент – віросповідання людини. Є люди, які намагаються всерйоз довести, що мусульманські молитви для виконання бажань, наприклад, не допоможуть послідовникам християнства або іудаїзму. Знову ж, всередину себе подивіться, коли зіткнулися з такою проблемою. У що вірите? Де відбувається ваша бесіда з Господом. Якщо в Храмі, то погоджуйтеся. Використовуйте тільки обряди своєї релігії. А коли в душі, то чого даремно повітря стрясати спорами? Господь один, про це всі священнослужителі говорять. Чого ж їм не довіряти?

Потужна молитва на виконання бажання – яка вона?

Ще кілька слів перед тим, як ви ознайомитеся з текстами. Їх, до речі, існує безліч. Джерел також чимало. Та це й зрозуміло. Адже не одна людина голову собі сушив, як подарувати світу цю «чарівну паличку». У кожного народу, що живе до сих пір або давно пішов в небуття, такі «старателі духовної ниви» були обов`язково. Тому й текстів безліч, що авторів була тьма, а добровільних випробувачів – ще більше. Ось про це і подумайте. Адже кожного разу, коли вами вимовляється молитва на виконання бажання, відгуки всіх, хто нею вже користувався, «відроджуються» в енергетичному просторі і допомагають або заважають, в залежності від змісту. Наприклад, якщо багатьох людей цей текст привів до заповітної мети, то їх радість летить до вас. А коли стільки ж розчарувалися, негатив мимоволі послаблює силу молитви. Це не означає, що є погані або хороші тексти. Просто цей фактор необхідно враховувати подумки, щоб прийняти допомогу від сторонніх людей. Спочатку вона прийде у вигляді енергетичних потоків, а слідом і як реальна підтримка з невідомої сторони. Самі побачите, якщо спробуєте. Молитва потужна не словами, а почуттями й сподіваннями, захопленнями і радістю, що зазнали люди, їй повірили.

Найкращий текст

Тепер можна поговорити і про конкретні молитвах. Нижче наведено кілька. Ви уважно прочитайте все. Можете і в інші джерела заглянути. Коли станете знайомитися з «чарівними паличками», то звертайте увагу на почуття свої. Це найвірніший критерій. Якщо відгук радісний відчуєте, знайте: ось вона – ваша молитва на виконання бажання! Матрони, наприклад, більше жінки довіряють. Вона, кажуть, «кваліфікується» на щастя прекрасних дочок Єви. Звичайно, це не правило. Вона і чоловікам буде із задоволенням допомагати. Було б у них довіру до цієї Святої. Адже вони все більше на воїнів дивляться. До речі, молитва Святим на виконання бажання необов`язково в Церкві вимовляється. Ви, швидше за все, вже це зрозуміли. А в Храм люди йдуть, щоб атмосферою насититися. Вона там особлива, «намоленная». Багатьом так простіше повірити в чудо. Конкретніше, люди наочно бачать, що і їхні побратими теж тягнуться до Всевишнього. А разом, як кажуть, можна великі справи вершити. Бачите, навіть у такій дрібниці проявляється наше прагнення плече ближнього відчути. Закони психології, як нині модно стверджувати. Але повернемося до текстів. Мусульманські молитви для здійснення мрій прописані в Корані. Це так звані сури. Читайте Салават, кажуть люди похилого віку, і все обов`язково відбудеться з волі Аллаха. Тільки необхідно пам`ятати, що мусульмани вважають покірність обов`язковою. Тобто все відбувається, як велить Всевишній. Його волю слід приймати з вдячністю, а не обурюватися, якщо щось случілост не так, як мріялося. Якщо станете читати сури, то враховуйте це.

християнські молитви

Православні люди не особливо обтяжують себе роздумами з приводу «адресата» їх пристрасних послань. Адже в будь-який Храм заглянь – там повно Ликов святих. Звернутися можна до будь-якого. Ось, наприклад, Микола Чудотворець. Молитва «Виконання бажань», до нього звернена, і справді здатна повернути життя в іншому напрямку. Так стверджують ті, хто вже просив цього Святого. Текст при цьому використовується довільний. Ось такий, наприклад: «Святий Миколай! В житті своїм праведним не даси жодному стражденному. Творив добро і втішав грішних і хворобливості. Так і нині не відмов нам в зіслання виконання пристрасного бажання душі. Поклади за нас перед Господом, стоячи перед престолом Його! Випроси для нас, грішних, прощення і милості. Амінь! »Бачите, коли до святого звертаються, то бажано згадати в своїй промові деякі факти його біографії. Для цього вивчали богослов`я раніше. Житіє святих вважалося не тільки повчальною інформацією, але і використовувалося в якості практичного посібника при молитвах. Якщо бажаєте спілкуватися з певним Святим, то обов`язково вивчіть його біографію. Кожен з цих людей за життя здійснив багато добрих справ, відомий своїми героїчними вчинками. Може, відгукнеться душа ваша на цю інформацію. Та ще думки в голову прийдуть про суєтності нинішніх бажань і прагнень. Так теж буває.

Практичні поради та рекомендації

Багато людей кажуть, що їм допомогла молитва святий Марті (виконання бажань). Варто відзначити, що жінка ця при житті добротою славилася надзвичайною. Вона не могла гніватися, кожному знаходила слово ласкаве, останнім ділилася. Ось і текст відповідний придумали. Він такий: «Свята Березня, молю тебе зі сльозами: стань помічницею в тяготи моїх (ім`я) життєвих. Скоряюся доброті твоїй і прошу допомоги. Будь заступницею моєю перед Господом нашим. Заради радості великої, що покоїться в серці своєму, прошу: виблагай для мене (описати, чого хочете). Свята Березня! Пом`яни мене, грішного (ім`я), в молитвах твоїх. Щоб Господа благодать не обійшла будинки і долі моєї! Слізно прошу тебе! Амінь! »Молитва Марті на виконання бажання читається разом з іншими текстами. Так, необхідно спочатку «Отче наш» вимовити. Так рекомендують знаючі люди. Напевно це робиться для зміцнення віри. Хоча багато хто стверджує, що потрібно «довести» Святий праведність думок своїх, довіру Всевишньому.

Тільки за життя вона не ділила людей за їхнім ставленням до Ісуса. До всіх добра була. А після молитви Марті ще необхідно до Богородиці звернутися. Ось і виходить, що краще в Храм піти. Там і Ікони все є, і не забудете нічого.

сучасні молитви

Деякі люди впевнені в тому, що допомагають лише тексти, придумані в стародавні часи. Тобто обов`язково брати їх з молитвословів. На це можна заперечити. Як ви станете вкладати пристрасне бажання в слова незрозумілі? Навіть вимовити їх правильно далеко не кожен здатний. Тому нині стали придумувати інші тексти. Вони здаються більш осмисленими. Адже в них використовуються тільки знайомі всім слова. Ось так можна молитися: «Господи всемогутній! Ти говорив, що там, де двоє зібралися і звернулися до Отця Небесного з проханням, там ти серед них третій. Так не покинь мене в скрутну хвилину. Допоможи виконати задумане. Нехай принесе воно добро і радість людям. Нехай наповнить їхні серця великою любов`ю до Отця Небесного. Будь со мной, рабом Твоїм, серед тягот і випробувань. Допоможи (описати, що бажаєте). В ім`я Отця, Сина і Духа Святого! Амінь! »Так, в принципі, можна будь-яку« молитву »перевести. А ще багато рекомендують просто говорити те, що на душі. Особливо, за відгуками, добре працює виклад причин, що призвели людини до його мрії.

А також аналіз перешкод. Під час молитви потрібно все говорити, як є. Так і самі почнете в реаліях власного життя розбиратися.

Це поняття багато хто пов`язує з магами, точніше, чорними силами. Зовсім дарма. Предки наші язичниками були. Однак ми ж їх не боїмося через це. А для них змова-молитва на виконання бажання була природною справою. Чого ж не попросити «небожителів», щоб поруч стояли, коли трудитися станеш? Саме в цьому сенсі застосовувалися змови. Вони були своєрідною сполучною ланкою між світами. Починаєш на землі щось робити, так обов`язково ще й духовні сили до цього процесу підключи, – вважали вони. Для виконання бажання, наприклад, було прийнято з природою взаємодіяти. Самі спробуйте. Підіть до потужної річці. Киньте в її води носовичок. Так скажіть: «Біжить річка до моря синього. Там острів лежить. На ньому Храм стоїть. Богородиця там у Престолу Святого сидить. Вишиває, молитви збирає. Марія Пресвята! Мати Ісуса. Тільки тобі молюся. Поклади за мене перед Богом. Щоб щастя не обійшло мого порога! Щоб виповнилося, що бажаю! Рікою і сонцем тебе заклинаю! Амінь! »

Чи можна розраховувати тільки на молитви?

Ви скажете, що немає, звичайно. Ймовірно, це правда. Мало хто домагається здійснення мрії, лежачи на дивані. Працювати, звичайно, доведеться. Тільки молитва ж не є «замінником» дій. Вона, навпаки, стимулює активність. Але придумували цей спосіб концентрації зовсім не через це. Вона дозволяє створити всередині людини зв`язок з його Вищим Я. А це, в свою чергу, призводить до цілісності. Тобто людина перестає розпорошуватися на всякі дрібниці, усвідомлює істинність своїх устремлінь. Коли читаєте молитву, ви мимоволі очищаєте голову від непотрібних думок. Це дозволяє направити сили в одному напрямку. Як генерал, який раптом зрозумів, що солдати службу закинули, бродять серед полів або ще чим непотрібним займаються. Він всіх побудував і направив в атаку. Так і людина, що читає молитву, поступово наводить порядок в думках, а потім і в своєму житті. Чи вважаєте, що це мала допомога для виконання бажання?

Оценка 4.7 проголосовавших: 327
ПОДЕЛИТЬСЯ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here